Hei, olen Nora ja Fleastylingin perustaja.

 

Fleastyling on parinkymmenen vuoden second hand sisustusharrastukseni jatke.

 

Tarjoamme kuratoituja second hand sisustustuotteita; huonekaluja, valaisimia, peilejä ja tauluja sekä piensisustusta. Paljon 50-60-lukua mutta myös uudempaa designia ja jonkun verran antiikkia.

 

Fleastyling nimi viittaa siihen, että valikoin kaikista mielenkiintoisimmat ja ihanimmat sisustusesineet kirpputoreilta, huutokaupoista ja ihmisten kodeista. Eli käytettyä ja vanhaa tyylillä.

 

Yhdistelen erilaisia tyylejä eli sisustan vapaalla kädellä. Kaikki esineet ovat tulleet myyntiin minun käsien kautta ja miellyttävät minun silmää.

 

Toivon, että ne miellyttävät myös sinua. 

 

Tuotteitamme on esillä kesän 2023 Asuntomessuilla Loviisassa. Kohteesta 12, Cabin Havsstrandista löytyy mm. meidän vintage sohvapöytä, sarjapöytä, latiavalaisin ja monenlaisia pienesineitä.

 

17.8.2022 ilmestyneestä Antiikki & Design -lehdestä voit lukea yrityksemme esittelyn Ostoksilla-osiosta, s.9.

 

17.3.2022 Ilta-Sanomien artikkelissa käsittelimme suomalaisten sisustusmakua. Artikkelin voi lukea tästä.

 

Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä ilmestyi 5.3.2022 Business News, teemana vastuullisuus. Fleastyling oli myös mukana. Artikkelin voi lukea tästä.

 

HS Helsinki kävi haastattelemassa ja 18.12.2021 ilmestyneen artikkelin voi lukea tästä.

 

Helsingin Uutiset kävi haastattelemassa ja juttu ilmestyi 10.2.2021. Näköislehti luettavissa tästä.

 

Tuotteitamme on esitelty mm. Maalla -lehdessä (1/2021 ja 1/2023) sekä Koti ja Keittiö -lehdessä (3/2021). Kurkkaa myös Avotakka (maalis/2021), jossa kiva vintageosio ja lista vintagea myyvistä liikkeistä Suomessa.

 

Tuotteitamme on myös nähty mainoksissa. Sanoisin, että pöytävalaisimemme on erinomainen sivuosan esittäjä Stefan Lindforsin vieressä Outokummun videolla.